Inscripcions!

Bon dia famílies! 

Esperem que tots us trobeu bé i tingueu moltes ganes d’un casal diferent però segur que divertit i emocionant per a tots i totes on, sense dubtes, la millor part seran els retrobaments!

Amb aquesta entrada us volem comunicar els següents aspectes:

INSCRIPCIONS 

Les inscripcions es faran la setmana que ve, de dilluns 8 de juny a divendres 12 de juny. Per fer-la haureu de descarregar els documents que trobareu al final d’aquesta entrada, completar-los i adjuntar-los al correu casalsamc@gmail.com. Ho podeu enviar omplert directament des de l’ordinador, escanejat o a través d’una fotografia llegible.

*Assegureu-vos d’haver completat tots els apartats i aportar tots els documents que es demanen.

Si de forma excepcional no es pot fer la inscripció online, podreu venir a l’escola a entregar la documentació dimecres 10 amb cita prèvia.  Per demanar la cita prèvia cal trucar al telèfon 669 532 340. 

El dia que feu la inscripció caldrà abonar 30 en concepte de reserva al número de compte ES86-0182-6298-9602-0000-0230 i amb el nom de l’infant participant en el concepte. Aquest import serà descomptat del preu total del casal. La resta del casal es facturarà, com sempre, en el rebut de juliol. Cal adjuntar amb la inscripció el comprovant del pagament de la matrícula.

*Un cop tancades les inscripcions aquest any no es podran fer ampliacions de setmanes a causa de les mesures de seguretat.

*L’activitat no es durà a terme si el nombre d’inscrits no arriba a 30. En aquest cas us avisaríem divendres i es retornarien els 30 de la reserva.

HORARI
Com a conseqüència de les mesures preventives que hem de prendre relatives a les ràtios i els grups de convivència, l’acollida de matí no serà possible fer-la. No obstant, obrirem les portes del casal des de les 8:30h tot i que l’activitat començarà a les 9h i, de la mateixa manera, encara que l’activitat finalitzarà a les 13h hi serem fins les 13:30h. L’acollida de tarda tampoc serà possible.

L’horari base de cada dia seria el següent:

MENJADOR
L’horari de menjador serà de 13h a 15h. Durant aquest espai es comptarà amb els monitors necessaris per a dur a terme l’activitat i amb les mesures de seguretat i higiene pertinents en aquest àmbit.

SORTIDES
Exceptuant la primera setmana que no se’n farà cap, els dijous es farà una sortida de tot el dia (de 9h a 17h). Els lloc previstos són: Bosc vertical, La Bassa de Sabadell, Collserola i el Canal Olímpic.
Podem garantir que els llocs on anirem han pres les mesures de seguretat i higiene necessàries per a dur a terme l’activitat.

Més endavant es definiran exactament les dates. 

MESURES PREVISTES PER LA COVID-19

Abans de l'inici del Casal us proporcionarem un llistat de comprovació de símptomes. L'esmentada comprovació l'heu de fer les famílies i, en el moment d'entrada de l'infant al casal, declarar verbalment que l'heu feta. En base a aquesta declaració verbal de la família, els monitors ho anotarem a la "Graella de Registre".

DOCUMENTACIÓ QUE CAL APORTAR

Documentació a aportar juntament amb la inscripció:
  •        Fotocòpia de la targeta sanitària de l’infant per les dues cares
  •        Fotocopia del carnet de vacunes actualitzat
  •        Fitxa de salut emplenada i signada
  •        Declaració responsable COVID-19
  •        Justificant de pagament de la matrícula

Descarrega els següents documents:

Comentaris

  1. Hola y los niños q no son alumnos del cole , también tienen q abonar los 30 euros de la inscripción o pagar todo junto? Gracias

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

Entrades populars d'aquest blog

Informació Casal 2020

Què cal portar al Casal?