Tercera setmana de casal dels més petits: viatgem a Oceania

Molt bona tarda famílies!

La setmana passada vam fer un gran viatge per Oceania. Tot va començar buscant la maleta perduda. L'àvia Carme, que ja sap que ens estem convertint en uns detectius experts, cada cop ens ho posa més difícil. Havíem d'anar d'una pista a l'altre amb condicions: saltant com cangurs, agafats tots de la mà, fent la serp... Però tranquils, que a més de passar-ho molt bé vam trobar la maleta! 😃 I en obrir-la vam tastar papaia i vam tocar petxines del mar. 


A la sortida a la platja vam gaudir molt, banyant-nos tots junts, jugant a saltar les onades,  buscant petxines i fent un gran castell de sorra entre tots!   El dimecres vam aprendre moltes coses de la cultura dels aborígens australians: decorant un bumerang amb puntets,  fent un didgeridú i vam conèixer els símbols que feien els aborígens seguint-los amb pedretes. 


Més tard, ens esperava una carrera de cangurs, però no tot era saltar. Havíem de superar molts obstacles per agafar el nostre petit cangur i ficar-lo a la nostra bossa. L'equip blau i el vermell ho van fer genial!

A l'excursió al parc de Torreblanca vam jugar molt, als gronxadors i fent una gimcana amb els nens del grup petits 2.

I l'últim dia, ens vam pintar com guerrers maoris i vam fer la haka amb cara de guerrers enfadats. Em sembla que els altres nens de casal es van espantar una mica!Avui hem descobert que el nostre pròxim destí és Àfrica! Quines ganes de viure les noves aventures que ens esperen.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Informació Casal 2020

Inscripcions!

Què cal portar al Casal?