Segona setmana del casal dels més petits: viatgem a Àsia

Hola a tots famílies! 


A continuació us ensenyem la nostra super aventura per Àsia! 

Tot comença amb el despistat avi Josep, que ha tornat a perdre la maleta. Que faria sense la Carme!! Ella és qui ens deixa les pistes per trobar-la! Aquest cop estava al gimnàs, i en obrir-la hem pogut tocar seda, olorar pebre, tastar arròs, veure paisatges i animals i escoltar músiques que ens transporten cap aquest continent tan especial!El conte de l'ós panda, que va perdre el seu tambor i va descobrir que li agradava més menjar-se la flauta de bambú que tocar-la, ens va portar a fer la nostra careta! Va ser molt divertit fer-la i ens encanta com ha quedat de bonica! 
I no ens vam poder resistir de decorar aquest drac tan especial de la Xina!

Seguint descobrint el continent d'Àsia vam arribar al Japó per fer un origami gegant. Ens vam treure les sabates i vam trepitjar el paper per fer un super vaixell! 

Amb més ganes de jugar vam aprendre el joc xinès del drac. 

1, 2, 3 DESPERTA DRAC! I el cap del drac ha d'intentar atrapar la cua! Tantes coses hem après d'Àsia, que vam ensenyar a tots els nens del casal el nostre drac i les nostres caretes, seguint el ritme d'una música xinesa!

L'excursió d'aquesta setmana ens ha transformat en músics, hem tocat instruments aquàtics. Quin concert més refrescant! 


I hem d'acabar aquest recorregut per Àsia acomiadant a tres viatgers! Jaume, Naiara i Arnau us trobem a faltar, ha sigut genial viatjar amb vosaltres! Gaudiu de les vacances!

Un petó molt gran des d'Oceania!!!!

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Informació Casal 2020

Inscripcions!

Què cal portar al Casal?